9-11készítette el? azutat

Lord Ashtar beszéde szeptember 11-e évfordulója alkalmából:

9-11 készítette elő az utat!

2014. szeptember 9.

"Üdv, szeretett család! Olyan örömben vagyunk, és meghívunk benneteket, hogy osszátok meg azt velünk, ahogy együtt állunk hajóm, az Új Jeruzsálem parancsnoki hídján. És üdvözlünk mindannyiótokat! Ezen rendezvény különösen nagy jelentőséggel bír! Ma van szeptember 9-e, és tudjátok, hogy ahogy közeleg szeptember 11-e, az árnyékokat hoz azok szívébe, akik itt jelen voltak – sőt máshol is – megtapasztalták, ami történt történelmetek eme napján. 

"És át fogjuk azt tekinteni. Mi tudjuk, hogy ismeritek az igazságot. Tudjuk, hogy a végső célja az volt a sötéteknek, hogy visszaszerezzék irányításukat, hogy dollárok millióit keressék meg különböző módokon azon a napon, és legfőképpen, hogy megakadályozzák a NESARA bejelentését, amely felszabadíthatta volna a világot, és békét teremthetett volna a Fold bolygón.

"Nos azt mondhatnátok, hogy ők sikeresek voltak abban amit tettek. De ti, kedvesek, egy másik végkimenetelt teremtettetek, habár esetleg nem is értitek, hogy ténylegesen mi történt azon a napon! Az a szívetek mélyére hatol, és ennek okán nem kaptunk engedélyt a Galaktikus Tanácstól, hogy megakadályozzuk ezt az eseményt. Mi ott voltunk az égen. Csökkentettük amit tudtunk, és üdvözöltünk különösen néhányat azok közül, akik kiugrottak az ablakokon – felvettük őket hajóinkra. És a résztvevők mind üdvözlésben részesültek, mikor átértek a másik oldalra, amit nagyon is kiérdemeltek!!!  

"De hogy mi történt azok között, akik nem vettek részt direkt módon azon eseményekben, ezért vagyok itt, hogy erről értekezzek veletek, mivel ez volt a vég kezdete a sötétek uralmának!!! És annak okán volt mindez, mert ti szeretettel tettétek azt meg!

"Emlékezhettek rá, hogy korábban szóltunk róla, hogy a tudatossági szint magasabbra emelkedett a Föld bolygón, mint valaha, mert minden egyes ember, az emberi királyság minden tagja – beleértve az én parancsnokságom alá tartozó emberi testet viselőket is  - minden ember emelkedett tudatossági szintben! Mi lemértük a Föld bolygó kollektív tudatosságát, és a szeretet soha nem volt magasabb szinten a 3-ik dimenzióban! Így tudtuk meg, kedvesek, hogy nem számít mit próbáltak megtenni hatalmuk visszaszerzésére a sötét erők, el fog jönni a nap, mikor hatalmuk véget fog érni!   

"És mi egyre több engedélyt kaptunk a Galaktikus Szövetségi Tanácstól, hogy egyre többször beavatkozzunk, és egyre inkább csökkentsük az okozott kárt – mindenhol Fukushimától az (Mexikói) Öböl olajfoltjáig, sőt még az erőszak mértékét is csökkenthettük! Hatástalanítottuk az összes nukleáris fegyvert, és el fog jönni a nap rövidesen, mikor nem fog több fegyver eldördülni. Annak okán, hogy ti elrendeltétek azt  szeptember 11-én, és az számotokra van, hogy emlékezzetek a szeretetre!

"Igen, volt búbánat, leírhatatlan szomorúság, fájdalom – azok részéről, akiknek volt család tagjuk, akik nem jöttek vissza azon a napon. Tudjatok róla, hogy részt vettetek azon fájdalom, bánat, gyász átalakításában oly magas szintű szeretetté, hogy az azóta is egyre magasabbra szárnyal, habár úgy tűnhet, mintha nem így lenne, habár, igen, még mindig van erőszak a bolygón. 

"Zöld jelzést kaptunk a Galaktikus Szövetségtől, és ti vagytok azok, kedvesek, akik kezdeményeztétek, hogy nekünk meg legyen az engedélyünk rá! A céljaink egyszerűek.  Arról szólnak, hogy átalakítsuk a bolygót a szeretet és a béke bolygójává. Mi ezen munkálkodunk! Hallottátok a beszámolót. Mi a földön vagyunk veletek, habár én itt ülök a parancsnoki székemben. Van jelenlétem a földön, nem felismerhető önmagában. Ó, néhányan ismernek engem, de a földön vagyok Saint Germain-nel és Sekhmet Anyával, és az ő egész Paschat harcos seregével, és az összes mesterrel, angyallal, arkangyallal, akik a magasabb dimenziókból származnak, amit ti a Fény Birodalmának neveztek – hogy elhozzák az a Fényt ide, legyökerezzék azt, hogy valójában a Mennyet állítsák helyre a Földön, ahogy az régen volt Lemuriában! 

"És ti velünk jöttök. Elrendeltétek a visszatéréseteket! És ekképpen együtt utazunk. Azért vagyunk itt, hogy szolgáljunk benneteket ezen küldetés megvalósításában, de nélkületek nem tudnánk megtenni! Tehát tudjatok róla – Mi társak vagyunk ebben!!!

"A bejelentések, amikre várakoztatok ezen években, nagyon, nagyon hamar meg fognak történni. Ez az első alkalom, hogy azt mondom, 'nagyon, nagyon hamar'. Én komoly vagyok ennek kapcsán!! Vég nélküli lesz az öröm!Gyakoroljatok az örömtáncotokat! Szó szerint tömegek lesznek az utcán. Sokan láttátok azokat a régi 'öröm ünnep parádékat'. A katonák haza fognak térni. És örömmel fogják őket üdvözölni minden országban, és nem lesz szégyen letenni a fegyvereket és elhagyni a csatatereket. Mindenki számára elismerés lesz -  és ÖRÖM!!!

"És az a személy, akit 'Főparancsnoknak' ismertek, az Amerikai Egyesült Államok fegyveres erőinek parancsnoka üdvözölni fogja visszatérésüket! Nem lesz szükség fegyverekre. Bizonyosan nem lesz szükség azok használatára. De csak egy keveset kell még tennünk, és igen, ez fel fogja rázni a világot!

És ez lesz az ideje annak, hogy táncoljatok és örvendezzetek. Ideje emlékeznetek rá, hogy azért jöttetek ide, hogy ezt tegyétek, hogy részt vegyetek ebben. Az is rendben van, ha az otthonotokban tartózkodtok és szemlélődtök. Az az energia, amit generáltok az az, amire a világnak szüksége van most. Emlékeztek arra a régi dalra? Szeretet – egyszerű, egyszerű, egyszerű!

"Ahogy szeretett Szananda mondta Jézusként leélt életében, ideje számotokra megérteni, és teljesen elköteleződni annak, hogy fivéreitek és nővéreitek őrzőivé váljatok. Amikor ez megtörténik, amikor magadat látod fivéreidben és nővéreidben, és amikor érzed minden élet összekapcsolódását, hogyan akarhatnál bárkinek is ártani? Hogy is akarhatnál bármit is elvenni másoktól? És nektek mindannyiótoknak oly sok dollárotok lesz! Önmagatokra összpontosíthattok. Fivéreitekre és nővéreitekre, anyáitokra és  apáitokra, gyerekeitekre. Mindenkit a világon családként ölelhettek át, mivel ti mi vagyunk!!!

"Az Aranykor elkezdődik! Engedjétek meg magatoknak az előkészületet – békésen, bőségesen, ha óhajtjátok – de békében a szívetekben és tudjátok, hogy amire várakoztatok – az igazság ismertté válása eonok ideje óta a tiétek lesz a Föld bolygón. Nyúljatok ki érte, és igényeljétek azt!!! Hozzátok el szívetekben a békét, amely minden megértést felül fog múlni, és sugározni fogjátok azt!!! és ti mind fényhozók vagytok, a szereteté és a fényé!

"És ez a módja annak, kedvesek, ahogy küldetéseteket elvégzitek. Bármi, amit választotok, hogy ezen felül megteszitek, az még ennél is valóban csodásabb! Legyetek maga a béke, amely bevilágítja a világot. Igényeljétek azt most – az már elkezdődött!!!

"És köszönjük nektek, kedvesek, hogy ezt az üzenetet a szívetekbe fogadjátok, és meghívunk titeket arra, hogy osszátok meg azt másokkal. Terjesszétek a szót, és  szeretet sugarakat, mivel ez az az idő a Föld bolygón, mikor a 9-11-re való emlékezés valóban elvezetett az Aranykorba vivő útra! Mert szörnyűek voltak a tettek -   és ti tudjátok, hogy kik követték el azokat – de nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy elég dolog történt, és az igazság napfényre került, és még több minden fog kiderülni! És annak felszínre kellett jönnie, hogy az emberek a kétely legkisebb árnyéka nélkül tudják hol állnak a Föld bolygón, és mi a különbség az 'igaz ügy' és a békéről szóló propaganda között!!!

"Itt az ideje, hogy valóban összejöjjünk. És eme folyamatban ezt mindenki iránti szeretettel kell megtennünk! Kivétel nélkül – Szeretet, köszönet, hála minden résztvevőnek! 9-11 megmutatta az utat, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy megteremtsük az Aranykort és az olyan békét, mely felülmúl minden megértést a Föld bolygón, és innen kimegy a Naprendszereteken át, és onnan ki a galaxisba és a mögötte lévő univerzumba!!!

"És az úgy van, hogy együtt ragyogunk és bevilágítjuk az utat. És köszönöm nektek, kedvesek, és mi szavakon túl szeretünk titeket azért, amit megvalósítottatok – és azért amit együtt elérünk ebben az adott pillanatban, és az összes elkövetkezőben!!! Köszönöm, hogy velünk voltatok ezen az összejövetelen. Mi ÖRÖMBEN vagyunk a jelenlétetekben, és eme küldetés egységében! És ez így van! Üdv!

Translation by Dora from Budapest

© Ashtar on the Road Publications & Ashtar's Legacy 2004-2018.  All rights reserved.