President John Fitzgerald Kennedy: Fredsljuset
Ashtar On The Road Telefonkonferens – 12 november 2013

 

“Hälsningar mina världsmedborgare! Jag är JFK, och jag valde den sången för den sjöngs under en tid när jag var väldigt närvarande, en som ni kände som President, som medlem av en familj med ett öde av ledarskap. Och den sångerskan var en vars röst genljöd och fortfarande sjunger idag! Även om jag har varit frånvarande från scenen, är jag fortfarande här, och jag har njutit av hennes sånger om Fred och Frihet, och alla de andra sångerna och musiken som har varit ett uttryck för förbindelse och ibland – som gäller just denna sång – en profetia, ett uttryck för en dröm som jag fortfarande har!!!

”Drömmen som jag drömde – och andra som kom före mig, och som har kommit efter mig på scenen – mina bröders dröm, Dr. Kings dröm, deras dröm som kallades blomsterbarnen – även om de ibland ville ha Frihet – ja, kärlek och inte krig var deras dröm, på ett sätt – men kom ihåg deras symbol, det var fredssymbolen! För de visste att den enda, den enda riktiga existensen för Världen, det enda sättet som Världen skulle vara, skulle vara en fredlig Värld, en Värld av Kärlek, och det var Kärlek till alla och den var ovillkorlig. Det handlade inte bara om fri kärlek eller fri s_x**. Det handlade om att älska alla!

”De var en grupp som bröt barriärer, de hedrade kvinnor, de hedrade alla människor oavsett färgen på deras skin. Vissa av dessa unga människor – och äldre människor – blev inspirerade att bli vad som kallades frihetskämpar. Och vad kämpade de för? Det var jämlikhet, och vad gjorde de? De gjorde fredliga demonstrationer. Många av dem lämnade sina kroppar på grund av dem, men det var deras Uppdrag. Mitt Uppdrag var att lysa upp Världen. Min flamma fortsätter att brinna till min ära, men det är mer än en symbol, det är verkligheten, det är hoppet!

”Nej, jag lämnade inte min kropp den dagen i Dallas, och ja, jag har hållit mig gömd. ’Programmet för beskydd av vittnen’ har inkluderat möjligheter för mig att vara på Bron till Det Nya Jerusalem, och på andra platser. Och jag har hållit Ljuset brinnande, jag har användt dessa år, denna tid, för att fortsätta ansträngningarna för Fred. Jag har interagerat med amasadörer från andra världar. Jag har gett en försäkran att det jag såg när jag var den unga, modiga Presidenten var att Världen skulle komma till Fred, om kanske inte under min mina dagar på ledarskapets scen, så åtminstone inom vad jag såg som en snar framtid.

”Jag visste att Kärlek är större än någon rädsla. Jag visste att Sanningen kan segra över vilken lögn som helst, och jag visste att Fred var Planeten Jordens och våra grannar i galaxens, födslorätt!!! Jag visste att några redan åtnjuter Fred. Några av våra grannar i galaxen hade åtnjutit Fred under eoner av tid, och jag visste att vi kunde lyckas med det!

”Ni förstår, jag hade Guidning. Jag gick med Sananda och andra! Och även som människa, åtnjöt jag tillgång till vissa privilegier – jag behövde uppleva dem, jag hade energier som var vad ni kanske skulle anse vara något remarkabla för min tid, och jag uttryckte mig på olika sätt – men jag visste att mitt huvudsakliga Uppdrag var att göra så mycket under min tid som Senator och President, så mycket som jag kunde. Till och med före den tiden, på universitetet, under mina år på universitetet och när jag var medlem av kongressen, gjorde jag allt för att skapa Fred.

”Det krävdes mycket förhandlingar, som krävde av mig att jag stod fast när jag stod ansikte mot ansikte med hotfulla personer – en sådan var Khrushchev till exempel. Han var mycket, mycket dramatisk, men det var jag också! Jag använde mig av mina talanger till det yttersta av mina förmågor, och jag är frisk och jag är stark. Och jag är på väg tillbaka till scenen, när Sanningen kommer ut, när människor förstår var denna Värld har varit, och vad som är viktigare, när de accepterar Gudomligheten i allt liv – det vi kan kalla Godheten, Kärleken – av vilken vi alla är gjorda!

”Och så är det att jag står här med er, och vår triumf har börjat och ska växa ännu mer. Det handlar om att underhålla Freden som kommer från Kärlek – inte krig – Glädjen som kommer från att veta att vi är Gudomliga Mästare, att vi alla är gudar och gudinnor! Det kommer från tillfredställelsen av att veta vi alla har levt, och lever exakt efter vad vi kom hit för att göra. Vi är alla ’Profiler av Mod!’ Vi står alla tillsammans i Ljuset. Vi har alla den Eviga Lågan som brinner i våra hjärtan, och denna Flamma har inte bara, aldrig varit släckt, utan kommer även aldrig att släckas, men den växer till Ett Stort Hjärta som är Planeten Jorden, Kärlekens Hjära och Glädjen Hjärta!!!

”Det är i sanning den Freden, den Stora Freden, den Freden som övergår allt förstånd som kommer, är här, är tillgänglig för alla, och detta är en tid i Planeten Jordens kalender för alla att öppna den presenten och ta den till sina Hjärtan och sina sinnen, och att acceptera den med alla dess varelser!!! Och det faller på er, mina medborgare, att vara Ledarna i detta! Så håll dessa Flammor av Kärlek brinnande i era Hjärtan och lys upp gåvan av Fred med dem, som ni har tänt ljus för mig.

”Jag är så tacksam över att vara här med er, och jag säger låt oss gå samman i Glädjen av Thanksgiving och i allt som kommer att komma under denna årstid. Det är Kärlekens årstid, det är Ljusets årstid, och det är Fredens årstid på Jorden, för alltid! Jag tackar er mina medborgare för att ni går samman med mig och för att ni är ett i Kärlek, i Ljus och i Fred. Och så är det – Jag säger er, Namaste!”

*Last Night I Had the Strangest Dream, sung by Joan Baez,

http://www.youtube.com/watch?v=3HX1XYY5X7g

** See full text at this link:

Transcription by Brian Coe
Given through Susan Leland, November 12, 2013.  www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2013.All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

Svensk översättning: Åsa Falk  

© Ashtar on the Road Publications & Ashtar's Legacy 2004-2018.  All rights reserved.