St Germain om Fredens Seger
Ashtar ”On The Road” Telefonkonferens
24 September 2013
 

“Hälsningar, Kära ni! Det är jag, St Germain. Hörde ni kraften i det?* Såg ni V-tecknen? Håll upp era händer och gör tecknet – ja det är V för Victory (seger). Och vilken symbol är det? Det är Fred. Freden är den Sanna Segern!

”När ni kommer till det varandetillståndet som är Fred, har ni verkligen segrat över allt ni skapat för er själva att uppleva som medlemmar av mänskligheten. Jag hade några erfarenheter där jag, ska vi säga, hade en mörk hatt, och jag valde att göra det för det var viktigt för mig att förstå hur det känns, precis som det har varit viktigt för mig att förstå hur det känns, precis som det har varit viktigt för er att komma till samma förståelse.

”Ni är nu på ett mycket Högre Plan, och så när ni hör musiken jag valde* - vilken inspirerats från en väldigt hög, Gudomlig källa – när ni hör den, när ni tänker på den, när ni ser det ”V-tecknet”, som är Seger, Fredens Seger! Ta det och sätt det rakt in i era Hjärtan! Känn hur det känns och vet att varje varelse, utan betydelse vilken färg hatten har som de har burit tidigare, är lika berättigade att känna det som ni.

”Det finns nu vissa som aldrig kommer, och det är några som har gått så långt in i mörkret att de inte kommer ut, åtminstone inte i den närmaste framtiden, och kanske aldrig någonsin. Men så är inte fallet med någon här. Det spelar ingen roll vad kyrkan eller någon annan säger er, ni är inte födda som syndare, ni är födda att vara älskare!!! Kärlek är det enda ni är gjorda av!!! Så när ni tar av er det mörker ni kanske har tillåtit att komma till er för att få uppleva det – så att ni skulle få veta och så att ni skulle utvecklas till de medkännande och förlåtande personerna ni är – var och en av er strålar nu så klart av Kärleken att det inte finns någon anledning för er att låta något mörker komma in i era varelser! Ni är så älskade att ni har era vägar klart upplysta framför er, och de är Vägarna till den Gyllene Åldern.

”Jag kan berätta att min bank har alla era namn och vi vet var ni är. Varje man, kvinna och barn på Planeten Jorden har ett konto i min bank, och om ni inte gör något mörkt – i varje fall kommer det att bli fördröjt tills ni utvecklas igen – kommer ni att ta emot från min bank efter att NESARA har tillkännagivits. Så klart, det finns ju nästan sju miljarder människor på Planeten Jorden, så det kommer att ta ett tag, så var tålmodiga!

”NESARA kommer att befria er från era skulder som ni är skyldiga bankerna. NESARA kommer att få världens valutor i jämvikt, baserat på guld och andra ädla metaller. Dessa program som nyligen har dykt upp, har inte tagits fram av mig, men snarare av dem som skulle känna på det på något sätt.

”Ni kanske kommer ihåg att det var ett program för en tid sedan där ni ombads att ge ut era namn och beskriva vilket bra arbete ni skulle göra, och så skulle ni få pengar för att kunna uppfylla det. Det var en insamling och en lista på namn, men den goda – eller silver- eller guldkanten – på det var om det fick er att samla ihop era intentioner för ett uppdrag, eller projekt, eller hjälp som ni ville ge någon eller många, det var guldkanten!

”Namnen togs omhand, ni är inte i någon säkerhetsrisk, men vi vet om era projekt och ni kommer att få pengarna och fonderna för att göra dem. Det var inte en övning i meningslöshet. Ni förstår, ibland är de mörka hattarna så smarta med dessa program som det drömmer om, att de inte förstår att ni från Ljuset kommer att få dem att bli – ja ni har alla hört uttrycket att ta citroner och göra lemonad av dem. Vad sägs om, på en alkemists språk, att ta något som är som bly och förvandla det till guld!!! Jag är mycket känd för att göra det. Min specialitet har varit juvelser men jag vet hur man kan stiga upp i Dimensionerna för att skapa guld och andra ädla metaller, liksom juveler.

”Jag kan försäkra er att jag har av det verkliga värdet, de riktiga sakerna, det som verklign gäller att dela med er alla, och den rikedomen kommer snart! Så bry er inte om då ni kommer på att era dinarer eller dong (valuta i Vietnam) eller vad det nu är, inte kommer att ge er den omedelbara rikedomen som ni har drömt om. Jag föreslår att ni gör som Ashtar föreslog** och börjar vända era tankar i riktning mot att stötta Kärleken och att dela de Högdimensionella Integiteterna och Visionerna och Freden till vilken världen måste komma, för att helt gå in i den Gyllene Åldern, för att kunna föra fram Kungörelsen och Implementeringen av NESARA-lagen så att alla kan blomstra och alla kan dela på Överflödet för era Välsignelser finns alla där för er!!!

”Säkerheten för Mästarna och Ashtar Command, eftersom det är baserat på Kärlek, eller man kan säga Ljuset av Kärlek, eller Kärlek/Ljus, är så mycket mer kraftfullt än vad än de mörka hattarna har! Vi stänger ner deras operationer. Vi har redan gjort betydligt mer än som har nått era nyhetsmedia, vi har redan gjort betydligt mer än vad till och med de Käraste som Amy och Ed*** kan berätta för er om, för deras röster måste fortsätta höras. De kan bara berätta en del av vad de vet.

”Tara och Rama**** kan berätta allt för er. De står inte under hot om att bli tystade, de kommer inte att omedelbart att avrättas, som de andra kommer att bli, om de berättar allt. Nu vet ni allt – ni har det begravt inom er själva! Ni behöver inte tillgång till allt, men om ni vill, kan ni verkligen få det.

”Vad vi försöker att säga er är att se mot Ljuset! Tillbringa inte er tid med att jaga det som är mörkt, eller som har sänts er som distraktion. Alla dessa skjutningar, som ett exempel, är svarta operationsprogram. Om ni inte förstår hur dessa saker händer finns det en gammal film ni kan hyra – den heter Conspiracy Theory, och det finns en nyare, en serie, verkligen, de heter ’Bourne’filmerna. De är våldsamma, de är svåra att se – gör det från ett Högre Perspektiv, gör det med Kärlek och be om att redan innan ni börjar, att visdomen och kunskapen ska komma genom, och sänd Kärlek till alla som är inblandade för de som skapat dessa, i vissa fall, är de samma som de som har skapat de mer, ska vi säga, filmerna med Hög Vibration som ni kan se!

”Döm inte själva skapelserna i sig. Sök bara efter Sanningen och Visdomen, och vad ni kan göra med den Visdomen, som så klart är att sända Kärlek till alla inblandade. Kom ihåg att de som skjuter är bara förlängningar, eller aspekter av de mörkas program, och det är att sända Kärlek och Ljus till allt, att transformera och transmutera som att sätta stopp för detta våld, just denna typ av våld, precis så som vi har gjort kärnvapnen odugliga. 

”Så på det sättet är det, från hela Världen till inidvidnivå och allt där emellan – det handlar om Fred på alla sätt! Om ni nu undrar hur jag, St Germain, kunde göra några av de saker jag gjorde med andra identiteter, jag kommer återigen att rekommendera en bok, där jag är vad ni skulle säga en spelare eller karaktär i boken, men den handlar om hur en väldigt mörk varelse utvecklades till det högsta Ljuset och den heter The Red Lion, och det kanske inte är enkelt för er att hitta den, men kolla in den. Några av er har läst den, några av er känner till den – det är en utmärkt bok att läsa för att få förståelse, och jag ber er att ni gör samma sak med den som Ashtar har bett er att göra med de sex Star Wars filmerna, det är bara att ni denna gång får börja med det mörka och utvecklas til ljuset, men gör det med Kärlek!

”Kärlek där allt involveras, och bara be om medkännande förståelse. Gå i deras forspår om ni vill, bara så länge för att förstå och kunna läsa utan att döma, precis som ni bads att bli förälskade i den lille pojken som hette Anakin. Älska honom hela vägen genom hans liv till Darth Vader, och gläd er när han precis i slutet återvänder till Kärlekens Ljus, för det är precis vad världen gör – ni, snabbare än andra, Kära ni, detta är sant!!!

”Det är vad världens enhet gör och det är därför vi ber er att lägga era energier och stöd i Kärleken och Freden, och allt ni kan gör för att för fram alla dessa saker som ni väntat på så länge, ännu längre än de livstider ni innehar just nu! Ta era intentioner bort från stödet till alla dessa meddelanden om ’idag, idag, imorgon, imorgon.’

”Längta inte efter något, utan snarare ha för avsikt att kalla fram allt som ni ser som uttrycket, visionen, och verkigheten om vart denna Planet är på väg, och ta in det in i era egna liv och lev från det perspektivet. För det, Kära Ni är hur ni kan få det gjort fortare!!!

”Jag St Germain är med er i allt detta för jag är väldigt angelägen att sprida Överflödet till er som jag har till er, var och en av er! Tänk på det. Kanske ni vill sätta mig i er guidcirkel och låt oss välsigna varandra när varje dag börjar eller vid dagens slut, eller när ni råkar tänka på det. Låt oss tacka varandra för läxor vi lärt och liv vi levt, och framför allt för var vi är nu, med Fred, och Glädje och framför allt med Kärlek! Det är Vilka Vi Alla Är – Varelser av Ljus, Varelser av Kärlek, och att veta att den Högsta Vägen är Fredens Väg!!!

”Så kom ihåg mig med ’V-tecknen’ för Fredens Seger. Och så är det, nu och för alltid! Namaste!”

*     St Germain chose the first movement of Beethoven's 5th Symphony to be his introductory music.
**    Ashtar's Message, heard just before St Germain 
***   Reporters Amy Goodman, Democracy Now, and Ed Schultz, The Ed Show
****  Tara and Rama's reports
 
Transcription by Brian Coe.
Given through Susan Leland, September 24, 2013.  www.AshtarontheRoad.com
© Ashtar On The Road Publications 2004-2013.All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted. 
 
Svensk översättning: Åsa Falk
  
© Ashtar on the Road Publications & Ashtar's Legacy 2004-2018.  All rights reserved.